“WATSONS GÜZELLİK VE KİŞİSEL BAKIM ÖDÜLLERİ” ile EN İYİLER BELİRLENİYOR!

“WATSONS GÜZELLİK VE KİŞİSEL BAKIM ÖDÜLLERİ” ile

EN İYİLER BELİRLENİYOR!
 

Türkiye’de ilk kez güzellik ve kişisel bakım ürünlerinin “en iyileri”nin belirleneceği “Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri” için oylama watsons.com.tr başladı.
Şubat ayı boyunca devam edecek oylamaya katılanlar en sevdikleri ürünleri desteklerken sürpriz hediyelerin de sahibi olacak. 


Türkiyede kişisel bakım ürünleri perakendesinin öncüsü Watsons yine bir yeniliğe imza atıyor. 15 yıldır 10 ülkede düzenlenen, yılın en iyi güzellik ve kişisel bakım ürünlerinin seçildiği “Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri” bu yıl ilk kez Türkiye’de!

Türkiye’de ilk kez güzellik ve kişisel bakım ürünlerinin “en iyileri”nin belirleneceği “Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri” için oylamalar watsons.com.tr üzerinden başladı.

Makyaj ürünlerinden saç bakım ürünlerine, erkek bakımından tırnak bakımına kadar toplam 11 kategoride 50’ye yakın ürün watsons.com.tr adresinden tüketiciler, blogger’lar ve basın mensuplarının oylarıyla değerlendirilecek.
Kazananları mart ayında açıklanacak ödüller için www.watsons.com.tr adresinden oylamaya katılabilir, yıl boyu yanınızdan ayırmadığınız, vazgeçemediğiniz ürünleri destekleyerek “En iyi” olmalarını sağlarken, bu heyecana ortak olabilir ve çok özel sürprizler kazanabilirsiniz. 


Oy kullananlar kazanacak!
Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri’nde en sevdiğiniz ürünleri desteklerken, aynı zamanda siz de kazabilirsiniz. Oylamaya katılanlar arasından 300 kişi Watsons hediye seti ve oylamaya Watsons Card numarası ile giriş yaparak katılan Watsons Card sahibi 5 kişi ödül gecesi için çift kişilik davetiye sahibi olacak. Üstelik alışverişlerinde aday ürünleri tercih eden Watsons Card’lılar 5 kat hediye puan kazanacak. 

Oylamalara nasıl katılacaksınız?
Oylamaya katılmak için www.watsons.com.tr adresinden ödül bölümüne tıklayarak  Facebook hesabınız, Twitter hesabınız ya da Watsons Card numaranız ile giriş yapabilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra, önünüze gelecek ekrandaki kategorilerden dilediğiniz adaylar için oy kullanabilirsiniz. Her kategoride sadece bir adayı destekleyebilirsiniz. Oylama Şubat ayı boyunca devam edecek olup, kazananlar ise Mart ayında düzenlenecek çok özel bir gecede açıklanacaktır.

Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödül Kategorileri:
·         En İyi Ağız Bakım Ürünü
·         En İyi Saç Bakım Ürünü
·         En İyi Yüz Bakım Ürünü
·         En İyi Erkek Bakım Ürünü
·         En iyi Saç Boyası
·         En İyi Göz Makyaj Ürünü
·         En İyi Yüz Makyaj Ürünü
·         En İyi Dudak Bakım Ürünü
·         En İyi Tırnak Ürünü
·         En İyi Vücut Bakım Ürünü
·         En iyi Sadece Watsons'ta Ürünü
Ayrıca bu kategorilere aday olan ürünlerin özel kategori adaylıkları da bulunmaktadır:
·         Watsons Card Özel Ödülü Blogger Özel Ödülü
·         Basın Özel Ödülü
·         Yılın En Yenilikçi Ürünü
·         Yılın Yeni Ürünü
·         Yılın Ürünü
·         Yılın Güzellik ve Kişisel Bakım Firması

Siz de hem kendiniz kazanmak hem de en sevdiğiniz markaların kazanmasına destek olmak için hemen şimdi www.watsons.com.tr adresinden oylamaya katılın.
Watsons’ta her zaman daha fazlası var.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Eklips Anti- Selülit Masaj Eldiveni Yorumlarım

Gosh Boombastıc XXXL Volume Maskara Yorumlarım

GOSH BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA YORUMLARIM